Yogaresa – södra Indien

Yoga

Yogaresan ger möjlighet till avkoppling och att fördjupa din yoga-praktik i en mindre grupp där större fokus ges till varje individ. I vackra Kuzhupilly Beach spenderas dagarna med yoga kanske en bok på stranden, eller i skuggan invid den rofyllda lagunen. Det finns också möjligheter att ta ayurvediska behandlingar eller en dagstur till Fort Kochi, med back-water boat eller andra sevärdheter i området.

Kommande resor 2018

Februari/mars: 23/2-18 (avresa 22/2) till 4/3-18 (resdag 5/3)

Följ oss på Facebook
Är du intresserad av att initiera en yoga-resa, kanske är ni ett gäng som vill resa tillsammans, kontakta oss. Minsta antal deltagare är 5.

Pris med boende och halvpension

Det finns alternativ för enklare boende i samma hus som klasserna hålls i. Huset ligger precis vid stranden. Samtliga rum är dubbelrum (med dubbelsäng) och eget badrum. Singel beläggning går att ordna mot tillägg och även extra säng.

Dubbelrum utan A/C, 8500 kr/pp
Dubbelrum med A/C, 10500 kr/pp

I priset ovan ingår

  DEL I DUBBELRUM
– Enkelrumstillägg: 2500-5500 kr/pp.

HALVPENSION
– Hemlagad sydindisk mat (vegetarisk)

2 YOGAKLASSER PER DAG
– Totalt 20 yogapass
Boende

Mat och dryck

I priset ovan ingår halvpension med hemlagade, vegetariska mål från det sydindiska köket. Varje dag serveras komplett indisk frukost och ett middagsmål. Indisk frukost är lite som brunch, du kommer kunna välja mellan indiska frukosträtter, gröt, färsk frukt, färskpressad juice/smoothie och thé/kaffe. Mellan målen och inför klasser serveras ört-drycker, juice, nötter eller frukt. Utöver ‘filter water’ ingår inte dryck utöver ovan, men vatten på flaska kan köpas till självkostnadspris för den som önskar. Måltiderna som ingår lagas och serveras i ett intilliggande hus av vår familj som också sköter hushållet i övrigt.IMG_3484

 


Nytt för i år – öppet deltagande

Många vänner och tidigare gäster har frågat oss om det är möjligt att delta mer öppet kring yogaklasser och måltider eftersom man vill resa med sin familj. Därför öppnar vi i år upp för öppet deltagande. Det innebär att du själv arrangerar boende och deltar i programmet i den utsträckning det passar. Nedan är några tips på boenden som ligger nära huset där klasser hålls och måltider serveras. Kontakta oss om du vill diskutera ett upplägg som passar dig!

Cherai Beach Residency (Airbnb)
http://www.cheraibeachresidency.com/

Casabella Beach House (bedandbreakfast.eu)

Indrya Sands

JMJ Villa  (booking.com)

Flygresa och transport till Kuzhupilly Beach

Du bokar själv din resa till Indien. Vi rekommenderar flyg via Doha (Qatar Airways), Abu Dhabi (Etihad) eller Dubai (flera bolag). Flygtiden är 12-16 timmar. Biljettpriser från 6000, åker du via Dubai är det möjligt att få ner biljettpriset en hel del, men tänk på att det kan vara bra att ta en övernattning i Dubai om du byter bolag. OBS! Stäm alltid av med oss innan du bokar din flygresa och biljetter. Flygresan till Indien tar ett dygn i anspråk pga av tidsskillnad, så räkna med en resdag i vardera riktningen. För dig som vill ta en alternativ resväg eller kombinera din resa med andra äventyr i Indien är alternativen många, kontakta gärna oss om du vill ha råd för hur du tar dig till Kuzhupilly på egen hand. Du kan också kolla upp inrikes förbindelser (inom Indien) och internationella flyg via ixigo.com.

Intresseanmälan

Anmäl intresse nedan eller genom att maila info[a]ayurvedam.se (ej bindande). När minsta antal deltagare anmält intresse kontaktar vi dig med en förfrågan om bokning, vill du boka tar vi då ut en anmälningsavgift på 1000 kr för att säkra plats, resterande belopp ska betalas senast en månad innan avresa.  OBS! Stäm alltid av med oss innan du bokar din flygresa och biljetter.

Mer information & förutsättningar

– återbetalning av anmälningsavgift endast om resan ej blir av pga för få deltagare.
– återbetalning av restsumman endast vid sjukintyg.
– flyg och visumhantering, ingår ej.
– det krävs minst 5 deltagare för att resan ska kunna genomföras, så köp inte flygbiljett utan att stämma med oss.
– transfer ingår endast för de deltagare som reser med flighter till Kochi International Airport i direkt anslutning till arrangemanget.

About the event in English