Yogaresa – södra Indien

Yogaresan ger möjlighet till avkoppling och att fördjupa din yoga-praktik i en mindre grupp där större fokus ges till varje individ. På vackra Vypin nära Kochi spenderas dagarna vid havet. Det finns också möjligheter att ta ayurvediska behandlingar eller en dagstur till Fort Kochi eller andra sevärdheter i området.

Kommande resor 2019

15/4-21/4-19
Information om flygförbindelser hittar du lite längre ner på sidan.

Intresseanmälan

Anmäl intresse nedan eller genom att maila info[a]ayurvedam.se (ej bindande) med information om vilket boende-alternativ nedan du föredrar. När minsta antal deltagare anmält intresse kontaktar vi dig med en förfrågan om bokning, vill du boka tar vi då ut en anmälningsavgift på 1000 kr för att säkra plats, resterande belopp ska betalas senast en månad innan avresa.  OBS! Stäm alltid av med oss innan du bokar din flygresa och biljetter.

Följ oss på Facebook
Är du intresserad av att initiera en yoga-resa, kanske är ni ett gäng som vill resa tillsammans, kontakta oss. Minsta antal deltagare är 5.

Boende och halvpension

Inför resan i år har vi valt att göra om lite i arrangemanget. Vi kommer att ha en kortare retreat (7 dagar) för att möjliggöra för er att kombinera resan med stopp i Kochi eller kanske Delhi, Mumbai eller Dubai/Abu Dhabi beroende på hur ni reser.  Vi har också valt att byta boende.

Home stay standard 2**, gemensamt soldäck
Fönster mot havet: 7200 kr/pp (ordinarie pris), 6900 kr/pp (early bird boka innan 15/2-19)
Fönster mot innergård: 5900 kr/pp
I samma hus hålls alla klasser och gemensamma måltider. Vi hyr hela anläggningen.  Alla rum har AC.

I resans pris ingår:

DEL I DUBBELRUM
– Enkelrum finns mot tillägg, tillägget beror på viken boendeform du väljer.

HALVPENSION
– Hemlagad sydindisk mat (vegetarisk)

2 YOGAKLASSER PER DAG
– Totalt 12 yogapass

Öppet deltagande

Det är möjligt att delta mer öppet kring yogaklasser och de som vill resa med familj eller önskar en annan typ av boende . Det innebär att du själv arrangerar boende och deltar i programmet i den utsträckning det passar. Nedan är några tips på boenden som ligger nära huset där klasser hålls och måltider serveras. Kontakta oss om du vill diskutera ett upplägg som passar dig!
Le Petit Elephant 
36 Palms Boutique Resort

 Mat och dryck

I priset ovan ingår halvpension med hemlagade, vegetariska mål från det sydindiska köket. Varje dag serveras komplett indisk frukost och ett middagsmål. Indisk frukost är lite som brunch, du kommer kunna välja mellan indiska frukosträtter, gröt, färsk frukt, färskpressad juice/smoothie och té/kaffe. Mellan målen och inför klasser serveras ört-drycker, juice, nötter eller frukt. Utöver ’filter water’ ingår inte dryck utöver ovan, men vatten på flaska kan köpas till självkostnadspris för den som önskar. Måltiderna som ingår lagas och serveras av vår familj som också sköter hushållet i övrigt.

Flygresa till Kochi

Du bokar själv din flygresan till Indien. Slutdestination är Kochi International Airport (COK) och från Stockholm Arlanda flyger flera bolag via mellanöstern till Kochi bl a Emirates, Qatar Airways och Etihad. Flygtiden är kring 12-15 timmar med mellanlandning i Dubai (DXB), Doha (DOH) eller Abu Dhabi (AUH).

Det går också att flyga via New Delhi (DEL), Air India flyger direkt mellan Stockholm Arlanda och Indira Gandhi International Airport (DEL). Det går att boka förbindelse till Kochi med Air India men du behöver då välja multi-city. Även Finnair flyger till Delhi via Helsingfors, men du behöver då boka din inrikesförbindelse separat. För inrikes förbindelse till Kochi kolla ixigo.com men tänk på att förbindelsen i Delhi innebär att byta från utrikesterminalen till inrikesterminalen och att bagage måste checkas in på nytt.

Norwegian flyger till Dubai (DXB) och för den som är lite resvan och går det att få ner biljettpriset en hel del eftersom flera indiska flygbolag flyger sträckan mellan Dubai (DXB) och Kochi, bl a Spice Jet, Jet Airways, IndiGo och Air India. Du kan också kolla upp förbindelsen via ixigo.com.

Transport till Vypin
För de som reser med vårt arrangemang ingår transport mellan flygplatsen och Vypin (ca 45-60 min med bil). Självklart kan vi hjälpa till med transport även för er som deltar öppet i programmet till självkostnadspris.

Om visum & vaccination

Om packning & resråd

Om program & aktiviteter

Mer information & förutsättningar

– återbetalning av anmälningsavgift endast om resan ej blir av pga för få deltagare.
– återbetalning av restsumman endast vid sjukintyg.
– flyg och visumhantering, ingår ej.
– det krävs minst 5 deltagare för att resan ska kunna genomföras, så köp inte flygbiljett utan att stämma med oss.
– transfer ingår endast för de deltagare som reser med flighter till Kochi International Airport i direkt anslutning till arrangemanget.