Ayurvediska behandlingar

Abhyanga – Ayurvedisk massage

Abhyanga är den generella benämningen på ayurvedisk massage, behandlingarna fungerar både avslappnande, vitaliserande och stärkande. Massagen löser upp spänningar och främjar en djup avslappning, samtidigt stimulerar massagen kroppens energikanaler ‘nadis’ vilket förbättrar flödet av energi genom kroppen.  Massören använder en speciell blandning av handgjorda ört-oljor som gynnar behandlingens positiva effekter.

Boka behandling med Sumesh

På söndagar under sensommaren ger Sumesh behandlingar på e2elements i Stockholm. Sumesh ger även behandlingar under vår Cityretreat, 15-17 september i Gröndal. Det går utmärkt att boka behandling även för dig som inte vill vara med och yoga.

60 min Abhyanga (helkropp), 690 kr
5×60 min behandlingspaket, 2995 kr

30 min Siro Abhyanga (huvud/nacke), 350 kr
5×30 min behandlingspaket, 1500 kr

45 min Cityretreat special (helkropp), 525 kr
Behandlingspaket, behandling och mat 600 kr

Söndagar – boka behandling online
Cityretreat – boka behandling online

Vill du boka behandlingar med Sumesh på tider utöver detta går det utmärkt, kontakta oss så bokar vi en tid som passar. Moms ingår med 25% i priserna ovan och behandlingarna faktureras via Ayurvedam.

Boka behandling med Sudheesh

Sudheesh ger behandlingar på UrbanOM i Stockholm, boka här.

 


Ayurveda

Ayurveda, kan översättas till ‘kunskapen om livet’, och är den traditionella vetenskapen för läkekonst i Indien, med rötter som går tillbaks över 5 000 år. Ayurveda har både en fysiologisk och filosofisk grund som ger ett holistiskt angreppssätt på välbefinnande genom att balansera kropp, sinne och själ. Kroppsterapi betraktas ofta som hjärtat och själen i ayurveda eftersom huden är det känsliga lagret mellan den yttre och inre världen. Om huden stärks och skyddas genom användning av olja och massage, förbättras hälsan både för kropp och för sinne vilket gör hela dig mer motståndskraftig mot yttre och inre stressfaktorer. Örter används ofta inom ayurveda för att stimulera kroppens förmåga att läka sig själv.